We gaan ervoor! Klimaatpelgrimstocht

Wereldbol gedragen op handen
We gaan ervoor! Klimaatpelgrimstocht

Via het Missionair Overleg Parkstad werden wij geinformeerd over het initiatief van een lokale pelgrimstocht voor klimaatgerechtigheid. Dit initiatief brengt het Moderamen graag onder uw aandacht. Hieronder de tekst van het Missionair Overleg Parkstad. Voor meer informatie zie hieronder:

Beste allemaal,

aanstaande zaterdag 6 november 2021 vindt in Amsterdam de grote klimaatmars plaats. Hopelijk nemen er uit heel Nederland veel mensen aan deel, om hun ongerustheid over de klimaatverandering en opwarming uitdrukking te geven en om een sein te geven aan de deelneemsters en deelnemers aan de COP26 in Glasgow dat er dringend effectieve maatregelen genomen moeten worden.

Misschien zou je wel wil mee demonstreren in Amsterdam, maar is de reis te ver of zijn er andere bezwaren om naar Amsterdam te gaan. Een alternatief is dan de klimaatpelgrimstocht die het Missionair Overleg Parkstad en het IVN afdeling Heerlen aanstaande zaterdag houden. We starten om 10.30 uur bij het IVN-lokaal aan de Gallusstraat 1 te 6417 VD Heerlen en komen daar rond 12.30 uur weer aan. Voor meer informatie hier klikken (opent in nieuw venster). Je bent uiteraard meer dan welkom (wel graag even opgeven via ajhouben@hetnet.nl). Graag tot zaterdag.

En natuurlijk mag je deze oproep verder verspreiden onder je vrienden, familie en bekenden.

Hartelijke groeten,

Guus Prevoo 
(Missionair Overleg Parkstad)

terug
 
 
 
 

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 09-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.