Functie Werkgroep Ontmoeting & Bezinning Functie Werkgroep Ontmoeting & Bezinning
De Werkgroep Ontmoeting en Bezinning biedt ruimte aan gemeenteleden voor inhoudelijke bezinning en verdieping, waarbij het gaat om levens- en geloofsvraagstukken en organiseert activiteiten die daaraan bij kunnen dragen.
 
 
Taken Werkgroep Ontmoeting & Bezinning Taken Werkgroep Ontmoeting & Bezinning
  • Stimuleert ontmoetingen in de hele Parkstadgemeente om de onderlinge betrokkenheid van gemeenteleden in stand te houden en te vergroten.
  • Motiveert gemeenteleden om activiteiten te organiseren die inspelen op de behoefte van de gehele gemeente.
  • Inventariseert welke activiteiten tot nut toe (vanuit de verschillende de cs Vorming en Toerusting) werden georganiseerd
  • Onderzoekt of de huidige activiteiten (van voormalig Cie Vorming & Toerusting) ook volgend jaar plaats kunnen vinden
  • Inventariseert activiteiten van ‘Vorming en Toerusting’ van omliggende PKN-gemeenten en maakt een keuze uit het aanbod, waar leden van de werkgroep zelf aan activiteiten deelnemen en gemeenteleden informeren en motiveren om aan te sluiten.
  • Wil op lange termijn niet alleen nadenken over binnenkerkelijke activiteiten, maar stelt zich ook de vraag hoe de kerkgemeente naar buiten kan treden en ook mensen buiten de kerkgemeente aan kan spreken met (inhoudelijke) activiteiten. Daarom zal de werkgroep t.z.t. nader onderzoeken wat nodig is om zich ook naar buiten te richten.
Aandachtsgebieden:
De gemeenteleden

 
 
 
 
 

de Ark
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

de Ark
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
Viering Heilig Avondmaal
 
meer details

 
Snel naar:

 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.