Verbondenheid ondanks alles - oproep foto's voor Kerstavonddienst

Kerststal
Verbondenheid ondanks alles - oproep foto's voor Kerstavonddienst

Ook dit jaar zal kerst(avond), naar alle waarschijnlijkheid, anders dan anders gevierd worden. Niet een volle kerk, minder volle tafels, minder gasten, niet uit volle borst "Ere zij God" zingen. Voor meer informatie zie hieronder:

Gelukkig is wel nog veel wat wel kan, in etappes met familie eten, koken voor die eenzame buur, een belletje, een lief kaartje sturen, warme chocolademelk met slagroom (of echt luxe een marshmellow!!) maken, en natuurlijk lampjes laten branden ten teken van hoop, letterlijk een lichtpuntje in donkere tijden. Vele van jullie zullen (extra) moeite hebben gestopt in het mooi maken van een kerstboom/tak/raam/voorwerp. 

Voor de kerstavond viering willen we graag van gemeenteleden 1 foto ontvangen van hun kerstboom/decoratie. Dat mag gewoon met de smartphone, tablet of wat dan ook.
Wij maken daar dan een collage van en zullen die, aan het einde van de kerstavond/middag viering, laten zien. Zo zijn we toch, al is het maar virtueel, met elkaar verbonden. 

De foto's kunnen worden verstuurd naar:
pkn.parkstad@gmail.com of via Whatsapp tel. 06 817 626 95
>> graag vóór 22 december 16.00 uur) <<

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust via Whatsapp of email. 

Met hartelijke groet, 
de Streamers van Dienst
Familie Vanwersch-Minderhoud

terug
 
 
 
 

de Ark
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

de Ark
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
Viering Heilig Avondmaal
 
meer details

 
Snel naar:

 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.