Overlijdensbericht ds. Heider Krug

Overlijdensbericht ds. Heider Krug
Op vrijdag 25 juni is plotseling overleden Heider Dietrich Krug.
Hij was 74 jaar oud en woonde sinds 2012 in Roden. Zevenentwintig jaar heeft Heider de gemeente gediend. Eerst in de Gereformeerde kerk in Treebeek en doordat Hervormd en Gereformeerd samengingen, later in een van de wijken van PKN Brunssum en, nu deze gemeente is samengegaan, in wat we PKN Parkstad noemen.
Afgelopen week heeft de crematieplechtigheid in beperkte kring, vanwege de huidige maatregelen, plaatsgevonden.  In onze gebeden zullen wij onze vroegere predikant gedenken.

Vol herinneringen gedenken we Heider- Dietrich Krug. Geboren op 4 maart 1947 en overleden 25 juni 2021. Dienaar van het goddelijke woord, herder en leraar. Op zijn geheel eigen wijze  gaf hij invulling aan dit ambt.
Hij had een gezin waarbij hij zeer betrokken was, vooral de zorgen rond de gezondheid van  zijn vrouw Joop deelde hij met ons allen. Twee kinderen hebben Joop en Heider, Femke en Mark.
Heider was een markante persoonlijkheid, kleurrijk in zijn opmerkingen onder de collega’s. Hij was een scherpzinnig theoloog met ook daarin een heel eigen visie. Hij was een trouw mens en heel zorgzaam voor velen.
 
terug
 
 
 
 

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 26-05-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
Zangdienst

 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.