Lieve Heerlenaar: kaartenactie tegen corona-eenzaamheid

Lieve Heerlenaar: kaartenactie tegen corona-eenzaamheid

De gemeente Heerlen en Heerlen Mijn Stad starten de kaartenactie Lieve Heerlenaar. Met deze actie kunnen Heerlenaren elkaar opbeurende of inspirerende boodschappen sturen.
Om elkaar te steunen, een hart onder de riem te steken of alleen maar te laten weten dat we aan elkaar denken stelt Heerlen Mijn Stad in samenwerking met de gemeente Heerlen gratis Lieve Heerlenaar- kaarten ter beschikking.

Boodschappen
Op deze kaarten kunnen Heerlenaren een lieve, inspirerende of opbeurende boodschap schrijven voor familie of vrienden die men misschien even niet of minder kan zien. Ook roepen Heerlen Mijn Stad en de gemeente op om vooral ook een kaartje te sturen naar mensen die je niet kent en behoren tot de risicogroepen en momenteel van de buitenwereld zijn afgesloten, zoals mensen in zorgcentra en ziekenhuizen of mensen met een vitaal beroep.
Lieve Heerlenaar is oorspronkelijk bedacht door Hanne-Maria Minderhoud en in 2015 tot uitvoering gebracht i.s.m. HeerlensDNA. Het ontwerp van de kaart is van de Heerlense kunstenaar Amber Delahaye.

Via deze link kunt u de kaarten bestellen
https://form.jotform.com/200773418201042
 
terug
 
 
 
 

de Ark
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

de Ark
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
Viering Heilig Avondmaal
 
meer details

 
Snel naar:

 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.