Kerkdienstgemist

Kerkdienstgemist
Zoals al gecommuniceerd via afkondigingen, de nieuwsbrief, drieluik en ook via deze website gaan we vanaf 8 november uitzenden via "kerkdienstgemist.nl". 

Er zijn drie manieren om de uitzendingen live te volgen of later terug te kijken.

1. Als u een Laptop of PC heeft kunt u op  deze website in de rechterkolom de link selecteren en deze brengt u direct naar onze gemeente en de uitzendingen.2. Als u een iPad heeft of een andere merk Tablet dan kunt u de App ‘kerkdienst gemist‘ installeren. Mocht u hier niet mee bekend zijn, dan is het misschien mogelijk iemand te vragen om dit voor u te doen. Eenmaal op uw Tablet geïnstalleerd en de App heeft gestart, wijst de weg zich vanzelf, tik in het zoekvak ‘Parkstad’ in.3. Als u ook andere kerken wilt opzoeken (er zijn er ca 1600 op aangesloten), dan kun u via de link www.kerkdienstgemist.nl zoeken naar elke kerk. U krijgt dan het volgende te zien:
(voor onze eigen gemeente tikt u daar ‘Parkstad’ in).

Wij begrijpen dat dit weer even wennen is, maar als we ook voor de toekomst de uitzendingen zonder problemen willen blijven uitzenden, dan is dit nu even helaas een noodzakelijke stap.

Heeft u vragen dan kunt u die altijd kwijt door een email te sturen naar online-kerkdienst@pknparkstad.nl  
terug
 
 
 
 

de Ark
datum en tijdstip 21-04-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

de Ark
datum en tijdstip 28-04-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.