Kerkbezoek vanaf 1 juli 2021

Kerkbezoek vanaf 1 juli 2021
50 Bezoekers toegestaan

Behalve het bericht dat met ingang van 1 juli er een aantal bezoekers van 50 in de diensten is toegestaan en dat de diensten in de maand juli in De Ark zullen worden gehouden, kan ook het volgende worden meegedeeld:

Nu van overheidswege de verplichting tot het dragen van een mondkapje in vrijwel alle gevallen is afgeschaft heeft het Moderamen besloten dat het dragen van een mondkapje bij het binnenkomen en het verlaten van het kerkgebouw met ingang van heden niet meer nodig is. Uiteraard kan een ieder besluiten of hij of zij van deze verruiming gebruik wil maken.

De anderhalvemeterregel blijft voorlopig wel van kracht. De versoepeling blijft geldig zolang de besmettingscijfers zich gunstig blijven ontwikkelen. Mochten er veranderingen optreden dan wordt u via de Nieuwsbrief en de mededelingen in de kerkdienst op de hoogte gehouden.

Als u een kerkdienst wilt bezoeken dan moet u zich opgeven via aanmelden@pknparkstad.nl of als u niet over internet beschikt, dan kunt u bellen met de scriba 06-25562005.
Online zijn de diensten te volgen via kerkdienstgemist.nl

Het Moderamen

De kerkenraad
terug
 
 
 
 

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 26-05-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
Zangdienst

 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.