Foto’s en (inspiratie) zinnen gezocht!!!

Foto’s en (inspiratie) zinnen gezocht!!!

In dat jaar hebben we veel geleerd, zijn we steeds een beetje meer professioneel geworden, hebben we het team uitgebreid naar de Rooms-Katholieke Andreasparochie en de PKN gemeente Maas-Heuvelland en hebben we veel leuke reacties op de vlogs gehad.

Voor de maand september is het thema vreugde en in kader van dat thema wil een van de deelnemers een videopresentatie maken van foto’s en inspirerende zinnen over vreugde.

Nu hebben we zelf veel beeldmateriaal waar vreugde op zichtbaar is, maar u/jij als kijker van de vlogs zal ongetwijfeld ook foto’s hebben waarop vreugde uitstraalt en/of een zin (uit een boek, de bijbel of van sociale media) die u vreugde geeft of inspireert om vreugde te ervaren/zoeken. En wie weet ziet u dan uw bijdrage terug in een van de vlogs.

Daarom deze oproep, heeft u beelden en/of zinnen die verbinding hebben tot het thema vreugde en die zijn geschikt om openbaar te delen op sociale media/website?
(bij de zinnen graag vermelden waaruit/waarvandaan de zin komt ivm auteursrechten!)
Stuur ze dan naar pkn.parkstad@gmail.com of via de WhatsApp: 06 39 77 45 41
graag vóór 20 augustus.

Alvast hartelijk bedankt!!

Hieronder een filmpje wat een concept is, zo zou die presentatie eruit kunnen zien. (Nu is het beeldmateriaal wat eenzijdig )
Klik hier voor het filmpje

Hanne-Maria Vanwersch- Minderhoud

terug
 
 
 
 

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 26-05-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
Zangdienst

 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.