Actie Lichtpuntjes

Actie Lichtpuntjes


     “Actie Lichtpuntjes…”
                                                                      

Op woensdag 4 november was het dankdag.
Hoe mooi is het om dankbaar te zijn voor dat wat je zelf hebt. En hoe zinvol en verrijkend is het om ervan te delen. Liefde en aandacht, eten en drinken, je handen en voeten, je talenten en/of je tijd.

Dit jaar organiseert stichting Present Parkstad de actie “lichtpuntjes".
Het doel van dit project is om december een warme periode te laten zijn voor zoveel mogelijk medemensen. Want dat is namelijk nog niet zo vanzelfsprekend. Zeker in deze coronatijd hebben veel mensen het moeilijk.
Hoe gaat het in zijn werk?
Je doet mee als duo. Je kan dus meedoen met je moeder, je kind, vriend of collega of je buurman.
Als duo kies je een paar keer een moment om de ontmoeting/het contact aan te gaan met een begunstigde waaraan je wordt gekoppeld. Jullie gaan iemand/een gezin verrassen met een attentie. Je wordt door Stichting Present Parkstad gekoppeld aan een persoon of gezin die jullie steun goed kan gebruiken. Deze personen zijn bij Present aangedragen, o.a. via onze website en via erkende hulpinstanties.
Waar kun je aan denken bij zo’n attentie? Het gaat om een gebaar, niet om de hoeveelheid en zeker niet om geld. Tekeningen, een mooi gedicht, een kerstkaart, een zelfgemaakt lekkers, een bloemetje, een bezoekje (i.v.m. corona, alleen in overleg met de betrokkenen) een kerstpakket, een kerststukje, een taartje, gewoon een aardigheidje.
Iets kleins, wat u zelf ook fijn zou vinden om te krijgen.
Opgeven kan op de website van Stichting Present Parkstad. https://stichtingpresent.nl/parkstad/acties-in-coronatijd/lichtpuntjes/
Hartelijke groet,
Nienke Verkerk, coordinator Stichting Present Parkstad.
Vragen? Bel gerust: 06-81451295 of mail naar info@presentparkstad.nl
 
terug
 
 
 
 

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 09-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.