Taizé-avondgebed in De Ark op 14 oktober 2012

Taizé-avondgebed in De Ark op 14 oktober 2012

Op zondagavond 14 oktober is er om 19.00 uur een oecumenisch Taizé-avondgebed in kerkgebouw De Ark, Op de Heugden 23 in Landgraaf. Het thema is 'Samen delen', ontleend aan de lezing uit het Markus-evangelie van deze zondag: het verhaal van een rijke jongeman, die zo gehecht was aan zijn geld en zijn spullen dat hij het moeilijk vond om daarvan te delen met anderen. In het avondgebed wordt gebeden om de geestkracht om dat toch te doen: delen met elkaar omwille van een leefbare samenleving.

In het avondgebed worden enkele liederen gezongen zoals die gekend zijn in de broedergemeenschap van Taizé in Frankrijk, een gemeenschap waar jaarlijks duizenden jongeren uit de hele wereld naartoe trekken om daar gevoed te worden in hun spiritualiteit en andere jongeren te ontmoeten. De zang in het avondgebed wordt ondersteund door enkele zangers uit de kring rond organist Steven van Kempen, die ook de begeleiding van de liederen zal verzorgen. De voorganger is ds. Jan H. Soethoudt.

Jong en oud zijn van harte welkom.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerk aan het Tempsplein - Parkstaddienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10:00
meer details

De Ark
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.