Parkstad’s God Talent!

Serious Request Kerken Parkstad
Parkstad’s God Talent!
Onder de naam Carrousel organiseren de protestantse kerken in Limburg bij toerbeurt speciale zondagen voor jongeren van twaalf jaar en ouder. Jongeren uit de andere gemeenten gaan daar dan op bezoek. Op zondag 12 april 2015 is de Carrousel in De Ark, Op de Heugden 23 in Landgraaf. Dit keer wordt het een heel bijzondere Carrousel: de dag zal in het teken staan van de landelijke actie Serious Request, die in december naar Heerlen komt en waaraan de kerken in Parkstad Limburg meedoen.

Programma

Ook de Carrousel-jongeren gaan dus geld inzamelen, op een manier die zij leuk vinden. Het thema van de dag is: Parkstad’s God Talent! De dag begint om 10 uur met een kerkdienst die door de jongeren in Parkstad is voorbereid, samen met voorganger Linda Flekken. ’s Middags kunnen de deelnemers kiezen uit verschillende workshops, waarin zij leren hoe ze de komende maanden geld kunnen gaan verdienen voor Serious Request. Op zondag 20 december 2015 gaan ze samen naar het Glazen Huis op het Pancratiusplein om het ingezamelde geld aan te bieden.

Workshops

Voorlopig staan de volgende workshops op het programma:
  • bakken en koken
  • dj-en
  • dromenvangers maken
  • speciale Serious Request-mutsen haken
  • levende standbeelden.
Iedereen zal van tevoren een keuze moeten maken, want vol is vol!

Meer informatie en aanmelding

Jongeren, wees er dus bij en neem al je vrienden mee! Voor koffie, lunch, thee en drankjes wordt gezorgd. Meld je voor 2 april aan bij je eigen jeugdouderling(en), of bij de organisatie via e-mail of telefoon 045-5313529.
terug
 
 
 

Inloggen


 

De Ark
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10.00 uur
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.