Oproep tot het vormen van een “Commissie stappenplan 2016”

Oproep tot het vormen van een “Commissie stappenplan 2016”
In 2015 is de Federatie Protestantse Parkstadgemeenten gevormd en sindsdien van kracht. Dit houdt in dat het moderamen van de gemeenschappelijke kerkenraad eens in de maand bij elkaar komt en vier keer per jaar komt de gemeenschappelijke kerkenraad bij elkaar. De lokale aspecten worden per gemeente behandeld door de lokale kerkenraad. Dit was uiteraard even wennen maar de draai zit er nu goed in.

Er is ook een beleidsplan voor de Federatie en daarin staat dat er het voornemen is om tot één samengevoegde Parkstad gemeente te komen over tijd. Om dit proces zeg maar op de rails te krijgen is er nu de behoefte aan een “stappen plan”. Hiervoor zijn we op zoek naar één kandidaat uit iedere gemeente die dan samen (als drietal) dit uitwerkt en zal presenteren aan de Gemeenschappelijke kerkenraad.

Om niet altijd terug te vallen op de bekende mensen die al zoveel hebben gedaan om überhaupt de Federatie tot stand te hebben gebracht leek het mij om deze oproep nu eens te doen via onze website.

Dus concreet, wie wil hieraan meewerken en dus als afgevaardigde van zijn of haar gemeente deelnemen aan deze “commissie”. Het gaat over de toekomst van onze kerk.

Men kan zich opgeven bij de voorzitter van de lokale kerkenraad.
 
Met vriendelijke Groet,

Ruud Otten.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerk aan het Tempsplein - Parkstaddienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10:00
meer details

De Ark
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.