Open repetitie Concert CGKH op 13 mei 2017

Open repetitie Concert CGKH op 13 mei 2017
Open repetitie Concert
Christelijk Gemengd Koor Heerlen op 13 mei 2017

Eén van de grootste hobby’s in Nederland is zingen. Ook Limburg telt vele koren, waaronder het Christelijk Gemengd Koor Heerlen  dat 4 stemmig zingen combineert met plezier en gezelligheid. Een koor dat timmert aan de weg: nieuw repertoire, presentatie op social media, een nieuwe dirigent, nieuwe zangaspiraties én op zoek naar nieuwe leden!
Hou je van zingen of wil je eens komen luisteren, kom dan op zaterdag 13 mei van 15.00 tot 17.00 uur naar het Open Repetitie Concert in het Juphuis, Schandelerstraat 81 te Heerlen. Dé gelegenheid voor iedereen die zich afvraagt “bij een koor zingen is dat wat voor mij?”
Zonder verplichtingen komen kijken, luisteren en meezingen. Kom de sfeer proeven en maak (opnieuw) kennis met ons koor en kom zeker ook voor de gezelligheid.

In 2018 bestaat het koor 90 jaar. In dat jubileumjaar willen we feestelijk, modern en “in een nieuw jasje” voor de dag komen en nodigen daarom nieuwe leden uit om mee te doen.
Elke maandagavond repeteren we van acht tot tien onder leiding van dirigent Harrie Weijenberg. Hij leidt de avonden met discipline en met veel humor. Zingen geeft veel voldoening, zeker als dat indrukwekkend en zuiver klinkt. Op dit moment repeteren we nog in het Grotiuscollege in Heerlen, maar vanaf augustus zal dat zijn in het Juphuis.

Onder het motto “zingen kan bijna iedereen” nodigen wij geïnteresseerden uit om de eerste stap (weer) te zetten en mee te doen aan het Open Repetitie Concert.
Een geoefende stem is geen noodzaak, bij het leren lezen van de muziek helpen wij je en samen met de dirigent bekijken we bij welke stemsoort (Sopraan, Alt, Tenor of Bas) je het beste past. Het geeft al een bijzonder prettig gevoel dat na een uur oefenen een nieuw ingestudeerd lied samen gezongen kan worden. Aan het eind van de repetitie geeft het koor, samen met de “nieuwe talenten” een mini-concert door het zingen van het ingestudeerde werk. Daarna zingt het koor nog enige andere liederen uit het repertoire. We worden deze middag begeleid door Leon Dijkstra.

Tot ziens op 13 mei.
Entree is gratis, parkeergelegenheid is in de buurt!

 
Kijk voor meer informatie over het koor op de website (www.cgkh.nl) of op facebook (https://www.facebook.com/ChristelijkGemengdKoorHeerlen)

terug
 
 
 

Inloggen


 

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

Kerk aan het Tempsplein - Parkstaddienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10:00
meer details

De Ark
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.