Nieuwsbrief Protestantse Parkstadgemeente 211116


Uitstel ontmoetingsmiddag bezoekers 18 november ’21.
Optimistisch als we zijn hadden we een mooie middag voor ogen voor alle bezoekers in onze kerk. Helaas zijn er weer zodanige maatregelen dat we besloten hebben deze middag in de Pelgrimskerk van 18 november uit te stellen tot een latere datum.
We hopen u dan weer uit te nodigen voor een inspirerende bijeenkomst.

namens de pastorale raad, ds. Joachim Stegink en ds. Agnes Hana
 

Kerkdiensten 21 november in de Pelgrimskerk, de Kerk aan het Tempsplein en in De Ark.
Op zondag 21 november wordt in alle Kerken de laatste zondag van het Kerkelijk jaar gehouden, waarbij wij, zoals gebruikelijk, onze overleden dierbaren herdenken.
De diensten beginnen om 10.00 uur. Alleen vanuit De Ark wordt de dienst gestreamd via kerkdienstgemist.nl. In deze Kerk worden ook alle overledenen van de drie wijken genoemd, in de Pelgrimskerk en Kerk ah Tempsplein alleen de overledenen van die wijk.
Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht en houdt 1,5 meter afstand. Op de zitplaats mag het mondkapje weer af.

Hille Wesseling
 

Aanpassing coronaregels bij kerkbezoek v.a. 28 november.
Door de nieuwe maatregelen tegen corona zien ook wij ons als Kerkenraad helaas genoodzaakt om onze eigen maatregelen tegen het licht te houden. We zullen nog steeds voorafgaande aan een kerkdienst geen QR-code controleren en we houden 1,5 meter afstand. Maar vanaf 28 november zal er weer een maximumaantal kerkdienstbezoekers gelden van 50 personen. Ook vragen we weer aan gemeenteleden om zich vooraf op te geven voor een kerkdienst via aanmelden@pknparkstad.nl, dat maakt het ook makkelijker om een lijst van de aanwezige personen bij te houden. Er geldt ook weer een verplichting om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij  het naar buiten gaan. Wie de zitplaats bereikt heeft, kan het mondkapje weer afnemen. We vragen aan kerkdienstbezoekers om op de 1,5 meter afstand te letten. We hopen op uw begrip. En we hopen dat het ons samen lukt de verspreiding van Corona te stoppen.

ds. Joachim Stegink
 

Brief ds. Agnes Hana,
Een brief over ‘Troost’ kunt u hier downloaden. Zeker nu we weer moeten terugvallen op strengere maatregelen kunnen we misschien wel wat troost gebruiken.

ds. Agnes Hana 
 
 
 

Pelgrimskerk - NA AFLOOP BIJEENKOMST GEBOUWENCOMMISSIE
datum en tijdstip 11-06-2023 om 10:00 uur
via kerkdienstgemist.nl
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 18-06-2023 om 10:00 uur
via kerkdienstgemist.nl
meer details

 
________________
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
Snel naar:
__________________
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.