Nieuwsbrief Protestantse Parkstadgemeente 210527

Kerkbezoek vanaf 1 juni 2021
Het ziet ernaar uit dat het aantal besmettingen een dalende lijn blijft vertonen. Hierdoor is het mogelijk om vanaf 1 juni weer een aantal van 30 bezoekers in de kerkdienst toe te staan met een aantal van vier zangers.

Net als onze regering maakt ook het Moderamen een groot voorbehoud: allereerst moet de dalende lijn van het aantal besmettingen blijven voortzetten. Verder zal de afstand van anderhalve meter onderling moeten worden aangehouden, dienen de bezoekers bij de ingang hun handen te desinfecteren, mogen er geen handen worden geschud, moet men bij binnenkomst en vertrek een mondkapje dragen, dient men na afloop het kerkgebouw meteen te verlaten. Bovendien moeten bezoekers zich als voorheen aanmelden via het e-mailadres aanmelden@pknparkstad.nl of,
indien men niet over Internet beschikt, telefonisch bij scriba Leen de Rooij, 06-25562005.

Wij hopen met u dat het virus zodanig onder controle komt dat we elkaar met steeds grotere aantallen en met steeds minder restricties kunnen blijven ontmoeten.

De kerkenraad
 

Brief ds. Agnes Hana,
Het is alweer een poosje geleden, maar deze keer is er weer een mooi brief van ds. Agnes Hana te downloaden. De titel is: ‘Kwetsbaarheid’.
 

Vragen voor de ‘Dienst Anders’ komende zondag
Graag brengen we nog even in herinnering om twee vragen (via de website ‘Mentimeter’) te beantwoorden. Zie ook de vorige nieuwsbrief. Het is heel simpel te doen door op onderstaande linkjes te klikken. Als u de antwoorden geeft vóór zaterdag 12.00 uur  dan kunnen ze nog worden meegenomen in de dienst..

De eerste vraag is: Geef 3 woorden waar u deze week dankbaar voor bent geweest?
https://www.menti.com/4br49enbrx

De tweede vraag is: Waar heeft u zich de afgelopen week zorgen om gemaakt in 3 woorden?
https://www.menti.com/sn2ykgj9tz

Alvast bedankt voor uw medewerking
De voorbereidingscommissie van Kerkdienst Anders,
Joachim Stegink
Gerda van Raalte
Hanne-Maria Vanwersch-Minderhoud


 
 
 
 

de Ark
datum en tijdstip 28-04-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 05-05-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl

Bevrijdingsdag, viering Heilig Avondmaal
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.