Nieuwsbrief Protestantse Parkstadgemeente 210526

Meer verbondenheid in de ‘Dienst Anders’

Links en rechts hebben de groep ‘Streamers’ en de groep ‘Kerkdienst Anders’ eens gekeken bij andere kerkdiensten via Kerkdienstgemist en YouTube. Daar hebben ze leuke ideeën opgedaan, onder andere het gebruik van een internetwebsite waarmee vragen aan de gemeenteleden kunnen worden gesteld. Die website wordt ‘Mentimeter’ genoemd. Uw antwoorden worden gelijk op het scherm weergegeven. Met dit hulpmiddel wordt het dus mogelijk om tijdens de dienst meer met de predikant en met elkaar verbonden te zijn.

In de kerkdienst van de 5e zondag van mei, 30 mei, willen we daarmee gaan oefenen/ experimenteren. Alleen doen we dat de eerste keer nog niet interactief. We willen u vragen om via de website ‘Mentimeter’ vooraf twee vragen te beantwoorden. De antwoorden worden op het scherm getoond en voorgelezen. De dominee zal daar ook de gebeden op baseren. De twee vragen kunnen beantwoord worden vanaf het moment dat u deze Nieuwsbrief ontvangt tot a.s. zaterdagmiddag 12.00. Het gebruik is erg eenvoudig. U klikt op de onderstaande link, vult op de site de antwoorden in en dan is het gepiept. Voor iedere vraag is er 1 link.

De eerste vraag is: Geef 3 woorden waar u deze week dankbaar voor bent geweest?
https://www.menti.com/4br49enbrx

De tweede vraag is: Waar heeft u zich de afgelopen week zorgen om gemaakt in 3 woorden?
https://www.menti.com/sn2ykgj9tz

Als u denkt dat familieleden, vrienden, kennissen ook wel mee zouden willen doen, dan kunt u gerust dit mailtje aan hen doorsturen.

Wel een kleine kanttekening:
Uw antwoorden zijn anoniem, maar kunnen wel door iedereen worden gelezen, ook dus buiten de kerkgemeente. Vanwege de privacy willen we u vragen om géén voor- en/of achternaam te noemen. Als u toch wilt dat een naam in de voorbede wordt genoemd, maar niet in beeld komt, stuur dan een mailtje naar ds. Joachim Stegink predikant@pknparksdtad.nl .


Hartelijk dank voor uw antwoorden.

De voorbereidingscommissie van Kerkdienst Anders,
Joachim Stegink
Gerda van Raalte
Hanne-Maria Vanwersch-Minderhoud

 
 
 
 

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 30-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:

 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.