Nieuwsbrief Protestantse Parkstadgemeente 210417


Vaccineren voor iedereen
De vaccinaties komen nu eindelijk op gang. Menigeen heeft al een prik gehad of heeft een afspraak kunnen maken. ds. Agnes Hana heeft zich (terecht) afgevraagd hoe het zit met de minderbedeelde werelddelen? Kunnen wij straks weer de bloemetjes buiten zetten, terwijl er in grote delen van de wereld nog steeds het virus in al zijn varianten toeslaat? Het laat zich aanzien dat deze werelddelen pas in 2023 aan de beurt komen.

ds. Agnes Hana kreeg een idee voor een actie: ‘Wij een vaccin, Zij een vaccin’.
Het Rode Kruis is over de hele wereld actief en doet alles om te zorgen dat wereldwijd niemand bij dit vaccin wordt overgeslagen. Agnes heeft het Rode Kruis gebeld en zij waren wild enthousiast. Hieronder vindt u hoe u mee kunt doen. Hopelijk helpen we ooit Corona de wereld uit en dat kunnen we alleen maar met zijn allen. Want als er iets is dat we geleerd hebben, is dat we op leven en dood in de hele wereld met elkaar verbonden zijn.
De volledige tekst over deze actie vindt u in een brief van ds. Agnes Hana die u hier kunt downloaden en eventueel verspreiden onder familieleden en/of kennissen.

U kunt helpen door het Rode Kruis te steunen.
Sinds twee jaar werken wij als Diaconie samen met het Rode Kruis.
Er zijn twee opties om te helpen:

1: U gaat naar de website van onze gemeente en daar is een pagina die u in staat stelt om uw gift te geven. Er staat al een bedrag ingevuld maar dat kunt u gewoon veranderen. Dit is de link die u hiervoor kunt gebruiken. Help COVID19 de wereld uit.

2: U maakt het geld over naar de rekening van de diaconie onder vermelding “Rode Kruis Actie COVID19)”. Het bankrekeningnummer is: NL12 INGB 0003 4154 65
t.n.v. Diaconie Protestantse Parkstadgemeente Brunssum-Heerlen-Landgraaf.
 


Hille Wesseling

Reacties op de Nieuwsbrieven kunt geven met een mailtje naar:
communicatie@pknparkstad.nl


 
 
 
 

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 30-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:

 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.