Nieuwsbrief Protestantse Parkstadgemeente 201102

Beste gemeenteleden,

Van YouTube naar ‘kerkdienstgemist.nl’

Zoals we in de vorige nieuwsbrief al hadden gemeld, zullen wij vanaf 8 november niet meer uitzenden via YouTube maar via ‘kerkdienstgemist.nl’. De reden is dat we bij YouTube niet de auteursrechten (van uitgezonden muziek) kunnen afkopen en bij ‘kerkdienstgemist.nl’ wel.
We willen niet in de problemen komen als we bijvoorbeeld in een Jeugd-, Kerst- of andere bijzondere dienst, meer dan alleen kerkmuziek ten gehore willen brengen.

Er zijn drie manieren om de uitzendingen live te volgen of later terug te kijken.

1. Als u een Laptop of PC heeft kunt u op onze website www.pknparkstad.nl  in de rechterkolom de link selecteren en deze brengt u direct naar onze gemeente en de uitzendingen.


2. Als u een iPad heeft of een andere merk Tablet dan kunt u de App ‘kerkdienst gemist‘ installeren. Mocht u hier niet mee bekend zijn, dan is het misschien mogelijk iemand te vragen om dit voor u te doen. Eenmaal op uw Tablet geïnstalleerd en de App heeft gestart, wijst de weg zich  vanzelf, tik in het zoekvak ‘Parkstad’ in.


3. Als u ook andere kerken wilt opzoeken (er zijn er ca 1600 op aangesloten), dan kun u via de link www.kerkdienstgemist.nl zoeken naar elke kerk. U krijgt dan het volgende te zien:(voor onze eigen gemeente tikt u daar ‘Parkstad’ in).


Wij begrijpen dat dit weer even wennen is, maar als we ook voor de toekomst de uitzendingen zonder problemen willen blijven uitzenden, dan is dit nu even helaas een noodzakelijke stap.

 


Tot slot, hebben wij een vraag aan u:

Wij kunnen niet zien met hoeveel personen u naar de uitzending kijkt, we kunnen ook niet zien op welk apparaat u dit doet. We willen dan ook een kleine enquête houden met maar twee vragen:
  1. Met hoeveel personen kijkt u doorgaans naar de uitzendingen?
  2. Op welk apparaat bekijkt u de uitzendingen:
    (iPad of andere Tablet, PC, Laptop, TV of ander apparaat)?
Dan geeft dat ons wat meer inzicht voor eventuele instructies en adviezen.
U kunt uw antwoorden in een mailtje sturen naar: communicatie@pknparkstad.nl
Ook andere opmerkingen of tips zijn van harte welkom.
Alvast veel dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Het Streamteam: Ruud Otten, Egon Vanwersch-Minderhoud, Dirk Smulders en Hille Wesseling
 
 
 
 

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 30-06-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl
 
meer details

 
Snel naar:

 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.