Nieuwsbrief Protestantse Parkstadgemeente 200406


Feedback in de vorm van foto’s en verhalen,
Op dit moment zien we steeds meer mensen gebruikmaken van de Internetkerkdiensten die nu noodgedwongen de enige vorm zijn van kerkdienst vieren in onze gemeente. Wij willen graag feedback ontvangen in de vorm van foto’s die er eventueel gemaakt zijn nu er thuis geluisterd of gekeken wordt naar dit nieuwe medium. Misschien heeft u die al gemaakt en op Facebook gezet of wilt u de volgende keer een foto maken. We willen dit gebruiken in de uitzending dus u bepaalt wat er wel of niet in beeld komt. Dit alles uiteraard ‘anoniem’. Ook vraagt de redactie van Drieluik om eventuele verhalen erbij te leveren zodat er in het meinummer van ons mooie kerkblad een artikel aan kan worden gewijd. Op deze manier kunnen we elkaar laten zien hoe we kerkdienst vieren vanuit huis of waar dan ook. We hopen dat velen van u gehoor zullen geven aan deze oproep. De foto’s en teksten kunnen worden gestuurd naar: communicatie@pknparkstad.nl onder vermelding van “Internet kerkdienst”

Meldingen over beeld en geluid
Tevens de oproep om de bevindingen qua geluid en beeld met ons te delen, graag hierbij aangeven wat voor apparatuur u gebruikt.  Laptop, desktop computer, internet TV, tablet of telefoon. Er bereiken ons signalen dat het geluid namelijk te zacht zou zijn, maar van andere mensen horen we dat het OK is. Wat we bij deze berichtgeving missen is wat voor apparaat er wordt gebruikt. Hopelijk kunnen we zo ervoor zorgen dat iedereen tevreden is.
Berichten hierover kunt u sturen naar: communicatie@pknparkstad.nl

Brief van ds. Agnes Hana
Wederom heeft ds. Agnes Hana een brief geschrevn, die u van onze website kunt ophalen:
Brief ds. Agnes Hana. Al haar brieven vindt u op www.pknparkstad.nl onder 'Publicaties'.

Onze Website en Uitzending gemist
Wij raden u aan om onze website www.pknparkstad.nl te bezoeken, want daar is veel informatie te vinden over de uitzendingen, kijk o.a. bij 'Kerkdiensten' en 'Liturgieën'.
Mocht u een uitzending hebben gemist dan kunt u met de volgende 'links' alsnog naar de dienst van afgelopen zonmdag kijken en of luisteren: Via Youtube of Via Kerkomroep.nl

Ruud Otten en Hille Wesseling.
(webmasters en communicatie)
 
 
 
 

Pelgrimskerk - NA AFLOOP BIJEENKOMST GEBOUWENCOMMISSIE
datum en tijdstip 11-06-2023 om 10:00 uur
via kerkdienstgemist.nl
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 18-06-2023 om 10:00 uur
via kerkdienstgemist.nl
meer details

 
________________
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
Snel naar:
__________________
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.