Nieuwsbrief Protestantse Parkstadgemeente 230131

Actie Winterhulp Oekraïne  

Het Platform Vluchtelingenbelangen wil graag gehoor geven aan de recente oproep om winterkleding, warme slaapzakken en geld in te zamelen voor de achtergebleven bevolking in Oekraïne. Beelden van kapotgeschoten huizen en infrastructuur (geen elektriciteit, geen gas of water…) staan op ons aller netvlies gegrift. Wat kunt u missen aan warme winterkleding (truien, jassen, thermo ondergoed, warme schoenen, snowboots) en heeft wellicht u nog winterslaapzakken of warme dekens over? Ook uw geldgiften zijn zeer welkom: daarmee kunnen hoofdlampjes plus bijbehorende batterijen gekocht worden of powerbanks om mobieltjes op te laden.
U kunt uw goederen afleveren bij Thea Fukkink in De Ark, gelieve dan even een afspraak te maken via het mailadres koster.landgraaf@pknparkstad.nl. U kunt uw geld storten op het rek.nr. van de diaconie,
NL 12 INGB 0003 4154 65 t.n.v. Diaconie Protestantse Parkstadgemeente, onder vermelding van ‘Noodhulp Oekraïne’. Hartelijk dank namens alle Oekraïners in de kou!

Ds. Joachim Stegink,

Ada Hagreis
 
 
 
 

Pelgrimskerk - NA AFLOOP BIJEENKOMST GEBOUWENCOMMISSIE
datum en tijdstip 11-06-2023 om 10:00 uur
via kerkdienstgemist.nl
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 18-06-2023 om 10:00 uur
via kerkdienstgemist.nl
meer details

 
________________
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
Snel naar:
__________________
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.