Lief diaconaal project start op 30 april

Lief diaconaal project start op 30 april

Ruim 9.500 Heerlenaren zijn op dit moment extreem eenzaam. 

Kom daarom tijdens het Lieve Heerlenaar Schrijffestijn een lief kaartje schrijven om deze mensen een steuntje in de rug te geven! In een tijd waar de meeste post uit reclame en rekeningen bestaat, kan een positieve boodschap al snel voor een glimlach zorgen. De kick-off van deze bijzondere kaartenactie vindt plaats op donderdag 30 april om 17.00u in SCHUNCK* (centrale hal) tot 19.00.

Mocht u niet donderdag tijd hebben om langs te komen, geen nood. Omdat dit aansluit bij diaconaal werk kan er ook op zondag 3 mei en 10 mei een kaartje geschreven worden. Kaartjes zijn te krijgen bij Hanne-Maria Minderhoud en ook bij haar in te leveren. Ook kan er gedurende twee weken doordeweeks kaarten geschreven worden op verschillende locaties in Heerlen, namelijk De Eetwinkel van Carlos en Thorsten, Brasserie Goya, FIER concept store, Bagels and Beans Heerlen, SCHUNCK*, Boekhandel de Zon, Cafe Pelt, Berden, Coasters en Café Grande.

De kaarten worden bezorgd bij het Atrium, Mondriaan, Alcander en het Leger des Heils. We hebben flink wat kaarten nodig, dus ieder kaartje dat geschreven wordt komt op een goede plek terecht en zal zeer gewaardeerd worden. 

Dit project wordt van harte ondersteund door de diaconie van de Protestantse Gemeente Heerlen.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

Kerk aan het Tempsplein - Parkstaddienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10:00
meer details

De Ark
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.