zondag 15 augustus 2021  om 10:00 uur
Voorganger: D+V-groep en Ds. Joachim Stegink
Tempsplein D+V-Dienst - max 50 personen

Besloten wordt om de huidige situatie voorlopig te handhaven. Vijftig bezoekers per dienst en vier zangers. Per maand wisselen we daarbij van kerkgebouw. Tenzij de situatie echt verandert, houden we dat ook in 2022 tot en met juni vol. De internetuitzendingen van deze diensten blijven in deze periode doorgaan.
Als we ons aan de ‘anderhalve meter afstand’ houden kunnen we – in aangepaste vorm – Avondmaal vieren. Ook kan er dan na afloop van de kerkdienst weer samen koffie worden gedronken.

Als u een kerkdienst wilt bezoeken dan moet u zich opgeven via aanmelden@pknparkstad.nl of als u niet over internet beschikt, dan kunt u bellen met de scriba 06-25562005.
Online zijn de diensten te volgen via kerkdienstgemist.nl

Het Moderamen

De kerkenraad

>>>>>>>>>

Bericht van de scriba

In de dienst van 15 augustus zal er een groepje van 6 jonge mensen van de World Servants onze kerk bezoeken. Zij verlenen hulpdiensten over de hele wereld, maar wegens de beperkende maatregelen in verband met Covid 19, blijven ze dit jaar in eigen land. Zij gaan hulpverlenen in de Heerlense wijk Vrieheide. In overleg met ds. Stegink heeft de Diaconie besloten om de collecte van de Diaconie op 15 augustus aan de World Servants te besteden.

Leen de Rooij

terug
 
 

Inloggen


 

Tempsplein - Vredesweek - Oecumenische dienst - max 50 personen
datum en tijdstip 26-09-2021 om 10:00 uur
via kerkdienstgemist.nl
meer details

Pelgrimskerk - Startdienst - max. 50 personen
datum en tijdstip 03-10-2021 om
via kerkdienstgemist.nl
meer details

Pelgrimskerk - max. 50 personen
datum en tijdstip 10-10-2021 om
via kerkdienstgemist.nl
meer details

 
________________
 
________________
 
________________

 
 
Snel naar:
__________________
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.