Global Voices op tournee in Europa

Global Voices op tournee in Europa
Het internationale koor Global Voices met deelnemers uit Oeganda en Brazilië is weer op tournee door Europa en zal optreden op zaterdag 8 september om 19.30 u. in de Protestantse Kerk aan het Tempsplein 14 in Heerlen. Sommige van de zangers zijn half of volledige wezen die zijn gesponsord door het Kinderhulpwerk Global-Care sponsorprogramma.
Concerten met Global Voices zijn een perfecte mix in dans, zang en ritme van lokale culturen en met een levend getuigenis uit het leven van de deelnemers. Regionale of stam-typische kleding en dansen geven kijkers een inzicht in de wereld van de zangers en muzikanten. Global Voices laat het publiek nooit onberoerd. Ze charmeren het publiek op een leuke manier en nemen mensen mee op reis naar hun thuisland.
Het koor werd 16 jaar geleden opgericht. Sindsdien hebben jonge volwassenen een groot repertoire aan liederen gerepeteerd op basis van hun overtuigingen, levensgeschiedenis en liefde voor hun vaderland.
Kinderhulpwerk Global-Care is al meer dan 40 jaar actief in 20 landen en biedt de kinderen een perspectief voor de toekomst. Het doel is dat wereldwijd behoeftige kinderen en hun families - ongeacht geslacht, huidskleur, godsdienst of het behoren tot een etnische groep - een leven van integriteit, gezondheid en menselijke waardigheid te verzorgen en hun gaven en talenten te laten ontwikkelen om vooral daarin in hun maatschappelijke omgeving dienstbaar te kunnen zijn.
Het concert is gratis toegankelijk. Een gift voor de onkosten van het concert en koor wordt op prijs gesteld. Zie voor hun complete tournee: http://global-care.pageflow.io/global-voices-2018#148293. Het concert wordt gegeven in samenwerking met Stichting Kinderhulpwerk-Global Care Nederland (www.kinderhulpwerk.nl).
terug
 
 
 

Inloggen


 

De Ark
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10.00 uur
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.