Diaconie en ZWO weer samen

Diaconie en ZWO weer samen

Na jarenlange inzet was het voor drie leden van de ZWO-groep tijd om afscheid te nemen. Jan Bouwma, die altijd de financiën deed, heeft het stokje overgedragen aan Co de Bock, penningmeester van de diaconie. De taken van Hilde Mietus en Ina Jeeninga worden overgenomen door leden van de diaconie. Cora Berkhoff was secretaresse en blijft dat voorlopig ook nog doen. Binnen de diaconie is Anke Limburg de aanspreekpersoon voor de ZWO-taken. In nauwe samenwerking met Ed van Campen van de PGOM en Diana Migchels van PPB zal zij de komende tijd de ZWO-activiteiten oppakken.

Hiermee zijn de diaconie en ZWO weer samengevoegd tot één diakonale groep, met een tak binnenlands diaconaat en een tak buitenlands diaconaat (ZWO). Omdat we echter met minder mensen zijn, is kritisch gekeken naar de taken die voortgezet gaan worden en taken die we voorlopig even laten rusten. Gelukkig kunnen we voor advies altijd nog terecht bij Jan, Hilde en Ina.
De rekeningnummers blijven voorlopig nog gescheiden.

Lijkt het u leuk om mee te doen met onze diakonale activiteiten en denkt u erover om diaken te worden, dan ontvangen wij u met open armen!

Link naar de foto.

Namens de diaconie,
Anke Limburg

terug
 
 
 

Inloggen


 

De Ark
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10.00 uur
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.