KerkWebRadio KerkWebRadio

Jarenlang zijn de zondagse erediensten in de Ark op een bandje opgenomen en die gegeven aan de gemeenteleden die de diensten niet (meer) zelf konden bijwonen. De PGOM heeft de mogelijkheid om de kerkdiensten thuis te kunnen volgen via KerkWebRadio. In de kerk is een zender geplaatst die ruim voor de kerkdienst wordt ingeschakeld en na de dienst wordt uitgeschakeld.

Er zijn twee mogelijkheden om de diensten rechtstreeks (zondags om 10.00 uur) of ook op een later tijdstip te beluisteren:

  1. Via internet www.kerkomroep.nl, u kiest daarna de provincie Limburg en de plaats Landgraaf, de Oude Mijnstreek.
  2. Bij u thuis wordt een kleine radio geplaatst en aangesloten. Via de aan/uitknop op de radio regelt u de verbinding met de kerk, zodat u wekelijks de kerkdienst kunt meemaken. De enige technische voorwaarde om bij u thuis de kerkradio te kunnen plaatsen is dat u over een telefoonaansluiting moet beschikken, dat zal naar verwachting vrijwel altijd het geval zijn. De totale kosten voor het gebruik van de radio zullen voor u, als gebruiker thuis, € 10,- per maand bedragen. Mochten deze kosten onoverkomelijk voor u zijn dan wordt daar een oplossing voor aangeboden. De kosten mogen geen belemmering zijn om over de kerkradio te beschikken. De kerkradio’s zijn het eigendom van de kerk en wordt aan u in bruikleen gegeven.

Als u belangstelling voor kerkradio heeft dan kunt u op korte termijn aangesloten worden.
Neem contact op per telefoon, per e-mail of per brief met:
Hub van Amersfoort
Maarten Trompstraat 15
6372 VN Landgraaf
Tel. 045 – 542 00 08


Ik hoor graag van u!

terug
 
 
 

Inloggen


 

Pelgrimskerk - Kerkdienst Anders -
datum en tijdstip 31-10-2021 om
via kerkdienstgemist.nl
meer details

De Ark
datum en tijdstip 07-11-2021 om
via kerkdienstgemist.nl
meer details

De Ark
datum en tijdstip 14-11-2021 om
via kerkdienstgemist.nl
meer details

 
________________
 
________________
 
________________

 
 
Snel naar:
__________________
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.