Jeugd en kerkdiensten in Brunssum Jeugd en kerkdiensten in Brunssum

Crèche

De crèche zorgt voor de opvang van de kinderen van 0 - 4 jaar tijdens de kerkdiensten, ook tijdens de vakanties. Contactpersoon voor Brunssum is Marga Janssen.
 

Kindernevendienst

De kindernevendienst vangt de kinderen in de leeftijdscategorie van 4 - 12 jaar op tijdens een groot gedeelte van de kerkdienst. In een eigen ruimte wordt hen het bijbelverhaal verteld en uitgelegd, al dan niet in samenhang met een vorm van creatieve verwerking. Het kindernevendienstteam functioneert zelfstandig in alle drie de gemeenten maar delen projecten e.d. wel in verband met de Parkstadzondagen. Dit gebeurt elke zondag m.u.v. de zomervakantie. In de zomervakantie is er wel opvang aanwezig voor deze leeftijdsgroep. Contactpersoon voor Brunssum is Martha van Mierlo.
 

Jeugdkerk

De Jeugdkerk is bedoeld voor de tieners. De Jeugdkerk loop parallel aan de kerkdienst en wordt gehouden op de Parkstadzondagen. Contactpersoon voor Brunssum is Marjanne Riegman.
 

Tieners in de Ark

Voor onze tieners wordt elke maand een vrijdagavond georganiseerd waarbij er een deel van de avond catechisatie wordt gegeven en een deel leuke activiteiten plaatsvinden om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. De catechisatie wordt het eerste uur van de avond gegeven. Doel is drievoudig: (verder) ontwikkelen van een relatie met God, met jezelf en met anderen. In het tweede uur is er wat meer tijd voor ontspanning in de vorm van spelletjes, muziek of een film, al zal er soms ook sprake zijn van overlap bij projecten. Contactpersoon voor Brunssum is Diana Migchels, zij is tevens de jeugdouderling in de Pelgrimskerk.
 
 

terug
 
 
 
 

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 03-03-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl

3e zondag 40-dagentijd, 25 jaar Pelgrimskerk
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 10-03-2024 om 10:00
via kerkdienstgemist.nl

4e zondag 40-dagentijd, viering Heilig Avondmaal
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
40 dagentijd kalender
 
 
ANBI Informatie
 
________________
 
________________
 
________________

 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.