Daar zit muziek in

Serious Request Kerken Parkstad
Daar zit muziek in

Het gaat officieel beginnen! Na de aftrap op eerste paasdag 2015 gaat de Serious Request-trein voor iedereen rijden. In de komende weken zullen de acties van Serious Request Kerken Parkstad één voor één worden aangemeld op de Kom in Actie-website van 3FM. Twee muzikale evenementen in Parkstad Limburg mogen daarbij niet ontbreken.

Van Bach tot Beatles

Iedereen die een muziekinstrument kan spelen en zijn of haar repertoire graag ten gehore wil brengen, krijgt in het najaar de kans om voor publiek op te treden. Maar ook voor mensen die vooral van muziek willen genieten, is Van Bach tot Beatles een niet te missen evenement! Op één middag in één gebouw krijgt men de kans verschillende stijlen te beluisteren en te genieten van onbekend talent. De entreegelden gaan naar Serious Request. Om alvast in de stemming te komen, is er op zondagavond 19 april 2015 om 19.00 uur al een Van Bach tot Beatles-editie in de Pelgrimskerk, Horizonstraat 73 in Brunssum. De vrije gave van dat evenement gaat ook naar Serious Request.

Zingen en Luisteren Top 20

De landelijke actie Serious Request laat na afloop van de dagen in het Glazen Huis altijd de meest aangevraagde nummers opnieuw horen. Dat gaat Serious Request Kerken Parkstad ook doen. Voor een (klein) geldbedrag kan iedereen zijn of haar favoriete (kerk)lied aanvragen. Per week kan men zien of het eigen favoriete lied in de Top 20 staat en natuurlijk de donatiebarometer zien stijgen. Men kan onder meer kiezen uit een voorselectie die later dit jaar op de websites en in diverse publicaties te vinden is. Op zondag 13 december 2015 worden de twintig hoogstgeplaatste liederen gezongen of gespeeld. Tijd en locatie worden binnenkort bekendgemaakt.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

Kerk aan het Tempsplein - Parkstaddienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10:00
meer details

De Ark
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.