Concert Kwimba Zabula

Concert Kwimba Zabula

Zondag 6 oktober 14.30u,     Kerk aan het Tempsplein

Namens Stichting Buurtbelangen Lindeveld, willen wij u graag uitnodigen om ons jubileumconcert bij te wonen in de Kerk aan het Tempsplein.

Onze wijk Lindeveld, gelegen tussen Valkenburgerweg en Welterlaan enerzijds en APG en Kruisstraat anderzijds, bestaat dit jaar ongeveer 100 jaar. De bouw van de oude Ambachtsschool en de woningen rondom het huidige Burgemeester de Hesselleplein  startte omstreeks 1913. Reden genoeg om dit jaar stil te staan bij de toenmalige uitbreiding van dit gedeelte van Heerlen. Het gebied rondom het Tempsplein volgde in de jaren daarna.

Eén van de jubileumactiviteiten dit jaar is een concert van Kwimba Zabula, een Limburgs Afrika-koor, met Limburgse leden en een Afrikaanse dirigent. De liederen worden vierstemmig en à capella gezongen. Het repertoire bestaat uit vrolijke, soms zelfs swingende, traditionele Afrikaanse liederen, die goed in het gehoor liggen! Rudi Videc, buurtbewoner van Lindeveld zal de presentatie van dit concert op zich nemen met een vrolijke kwinkslag “naar het Heerlen van toen en nu”. De middag bestaat uit 2 concertdelen met een tussentijdse pauze. Aanvang van het concert is 14.30u en de entree is gratis. Na afloop, rond 16.00u,  is er nog gelegenheid tot het nuttigen van een drankje. Wij hopen u daar te mogen ontmoeten.

 

www.kwimba-zabula.nl

terug
 
 
 

Inloggen


 

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

Kerk aan het Tempsplein - Parkstaddienst
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00
meer details

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 10:00
meer details

De Ark
datum en tijdstip 16-02-2020 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.