Bidt zonder ophouden: vrijdagavond 2 september

Bidt zonder ophouden: vrijdagavond 2 september
Sinds  augustus 2014 worden regelmatig in Parkstad gebedswakes gehouden, georganiseerd onder auspiciën van de Raad van Kerken Parkstad.

De aanleiding vormde destijds alle ellende in de zomer van 2014; opkomst IS, rampvlucht MH 17, vluchtelingen overal ter wereld, eigenlijk te veel om op te noemen. Maar we beseffen dat onze wereld altijd en onophoudelijk om gebed vraagt. Het is niet voor niets een Bijbelse aansporing, die in de kerk en thuis in praktijk kan worden gebracht. De ervaringen tot nu toe zijn zodanig, dat is afgesproken om tweemaal per jaar in Parkstad samen te komen voor gebed, omlijst met lezing en lied.

Begin 2016 is besloten om twee locaties hiervoor open te stellen – met dank aan de betreffende gemeenschappen. Het Korpsgebouw aan de Horizonstraat in Brunssum-Treebeek en de RK St Andreaskerk, Palestinastraat, Heerlerbaan verlenen op de geplande  vrijdagavonden gastvrijheid. Een grote groep aanwezigen is bemoedigend,  met weinig mensen kan het ook indringend zijn, weten we inmiddels. Met of zonder kaarsjes.

Elke gebedsavond begint om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 20.00 uur. De eerstvolgende keer zal zijn op vrijdag 2 september a.s.

Nadere informatie via

Graag tot ziens op 2 september a.s. in Treebeek, of op de Heerlerbaan.
terug
 
 
 

Inloggen


 

De Ark
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10.00 uur
meer details

Pelgrimskerk
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Kerk aan het Tempsplein
datum en tijdstip 19-01-2020 om 10:00
meer details

Andreasparochie
datum en tijdstip 26-01-2020 om 10:00
gebedsweek eenheid van de christenen
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.