Limburgs Streekdiner t.b.v. de Voedselbank Limburg-Zuid

Limburgs Streekdiner t.b.v. de Voedselbank Limburg-Zuid

LIMBURGS STREEKDINER t.b.v. de VOEDSELBANK LIMBURG-ZUID maandag 20 november 2017, Hotelschool Maastricht ontvangst 18.00 – 18.30 uur
Van harte willen wij u uitnodigen voor het Limburgs Streekdiner dat op 20 november onder auspiciën van La Saison Culinaire wordt georganiseerd ten behoeve van de Voedselbank voor Zuid-Limburg.
U kunt een diner verwachten bereid met Limburgse streekgerechten door de Limburgse topchefs van Château Neercanne, Tout à Fait, de Gerardushoeve en Café Sjiek. Dit diner wordt geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School in Maastricht. De Limburgse troubadours Ivo Rosbeek en Ivo van der Bijl zullen de avond opluisteren.
Als u wilt komen, verzoeken wij u een voedselpakket te doneren voor de voedselbank ter waarde van € 75/couvert. De inhoud van dit pakket, circa 65 items, is samengesteld uit juist die lang houdbare producten waar de voedselbank de grootste behoefte aan heeft. Deze voedselpakketten kunt u bestellen en afrekenen via de deze link: klik hier.
U krijgt dan uw ticket voor het diner per email thuisgestuurd plus desgewenst een factuur.
Omdat de meewerkende Chefs, de Hotelschool, de optredende artiesten en de vrijwilligers die voor de bediening zullen zorgen, dat allemaal pro Deo doen en ook de ingrediënten voor het diner ons gratis ter beschikking worden gesteld, zal iedere euro die u betaalt voor 100% worden besteed aan voedsel voor de cliënten van de voedselbank.
Het parkeerterrein van de Hotelschool vindt u aan de Jeruzalemweg 2, 6222 NG Maastricht. We zullen de avond om 22.00 uur afsluiten.
Mocht u op 20 november niet kunnen komen, maar wel de Voedselbank willen steunen, dan kunt u via deze link ook een half voedselpakket doneren: Klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

Maartje Beijsens & Dries Ausems
La Saison Culinaire & Voedselbank Limburg-Zuid

 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 23-02-2020 om 10:00
meer details

De Ark - Parkstaddienst
datum en tijdstip 01-03-2020 om 10:00
meer details

Pelgrimskerk - Parkstaddienst
datum en tijdstip 08-03-2020 om 10:00
Heilig Avondmaal
meer details

De Ark
datum en tijdstip 15-03-2020 om 10:00
meer details

 
Snel naar:
__________________
 
________________
Beluister onze kerkdiensten via www.kerkomroep.nl
 
________________
 
________________

 
 
________________
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.